Start AKA groep

Stichting Piëzo biedt in samenwerking met het ID-college en de gemeente Zoetermeer een AKA-opleiding aan voor deelnemers volgens de PiëzoMethodiek. Een derde groep met enthousiaste deelnemers is onlangs van start gegaan met de opleiding.

De AKA-opleiding is een brede beroepsopleiding op mbo-niveau 1. Deelnemers kunnen het diploma ‘Arbeidsmarkt geKwalificeerd Assistent’ behalen. Het opleidingstraject bestaat uit 3 dagen stage en 1 dag naar het ID-college. De gehele opleiding duurt 1 jaar en start twee maal in het jaar: in september en in januari.

Het les- en boekengeld wordt vergoed door Fonds 1818. Partnerorganisaties en bedrijven in Zoetermeer zorgen voor stageplekken Voor moeders met kinderen op school geldt dat zij onder schooltijd stage kunnen lopen.

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met Sandra Venhuizen, projectcoördinator stichting Piëzo, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel. 079-3312763.

-advertenties-

-goede doel-