Open Dag 2014 incl vipMaandag 3 februari kunnen jongeren op de Open Dag van het ID College informatie krijgen over de verschillende opleidingen die mogelijk zijn. Ook kan je hier informatie krijgen over hoe groot de kans op een baan is bij een bepaalde opleiding.

Uit onderzoek blijkt dat jongeren bij het kiezen van een mbo-opleiding willen weten hoe groot de kans is op het vinden van een baan. ROC ID College biedt deze jongeren en hun ouders op maandag 3 februari de gelegenheid om kennis te maken met de mbo-opleidingen van ROC ID College. Op deze dag organiseren alle vestigingen van ROC ID College tussen 16.00 tot 21.00 uur een Open Dag.

Op de Open Dag van ROC ID College krijgen jongeren informatie over mbo-opleidingen, baankansen, stagemogelijkheden en het onderwijsmodel van ROC ID College. Daarnaast geven huidige studenten informatie over hun opleiding, stages en de inhoud van de lessen. Ook kunnen bezoekers de sfeer in de school proeven. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs kunnen jongeren zich bovendien direct inschrijven voor een opleiding.

Ook informatie voor ouders

Op de Open Dag geven medewerkers van ROC ID College ook informatie aan de ouders van jongeren. Ze vertellen om 17.00 uur en om 19.00 uur tijdens een speciale ouderpresentatie hoe de opleidingen eruit zien en hoe ROC ID College hun kind tijdens de opleiding begeleidt. De ouders krijgen bovendien ruimschoots de tijd om vragen te stellen.

VIP-behandeling mogelijk
Jongeren kunnen zich via www.idcollege.nl/opendag vooraf opgeven voor de Open Dag. Na hun aanmelding krijgen ze op de Open Dag een VIP-behandeling. Dit betekent dat ze niet in de rij hoeven te staan bij de ingang, een leuk cadeautje krijgen en een rondleiding door de school door een student van ROC ID College.

Alle informatie over de Open Dag van 3 februari is te vinden op www.idcollege.nl/opendag , of via  telefoonnummer 088 – 222 17 77.

-advertenties-

-goede doel-