foto Dead Flowers

Vrijdagavond 31 januari treedt de Stones-tributeband The Dead Flowers op in JJ Music House. De klassieke Rolling Stones songs worden gespeeld door doorgewinterde muzikanten. Bij The Dead Flowers ligt het accent uitsluitend op de muziek. Dus geen verkleedpartijen of Keith Richards look-a-likes.

Het is een eerlijke recht-voor-zijn-raap eerbetoon. Uiteraard zal er aan een rock & roll show geen gebrek zijn. The Dead Flowers zijn per toeval zijn ontstaan. Op een verjaardagsfeest van een gemeenschappelijke vriendin en Stones-fan besloot het groepje muzikanten de jarige te verassen met een set Rolling Stones songs. Mede door de overweldigende reacties op dit optreden en hun adoratie voor de Stones zag The Dead Flowers het levenslicht. Anderhalf jaar later en vele optredens verder,  zullen de harten van de Stones liefhebbers sneller gaan kloppen bij het horen van de setlist met zowel de 'greatest hits' als de 'albumtracks'.

The Dead Flowers doen dit zo verdienstelijk, dat zij inmiddels in binnen- en buitenland gevraagd worden. In februari gaat de band voor een tour naar China.

Een must voor iedere Stones fan! Het optreden begint om 21.30. Meer info en de volledige agenda is te vinden op www.jjmusichouse.nl en alle muziekoptredens in Zoetermeer zijn ook te vinden op onze muziekagenda: muziekagenda nu

Entree: 5,-

-advertenties-

-goede doel-