img 2566 bannerVoor de vierde keer op rij organiseert Bibliotheek Zoetermeer tijdens de Nationale Voorleesdagen een Baby-, Peuter- en Kleutermarkt. De vorige edities van de markt waren zeer succesvol en drukbezocht. Op zondagochtend 2 februari opent de Hoofdbibliotheek van 9.30 tot 12.30 uur haar deuren speciaal voor ouders en grootouders van kinderen tot 6 jaar. Bezoek de inspirerende markt met workshops, demonstraties, informatiekramen en een theatervoorstelling voor de kinderen! De toegang is gratis. Kinder- en wandelwagens zijn deze ochtend niet  toegestaan in de bibliotheek, er is een bewaakte stalling bij de ingang (onder de overkapping).

Twee keer theatervoorstelling ‘Kr… knuffelkrokodil’

Bezoek de theatervoorstelling 'Kr...knuffelkrokodil' van Dubbelejan om 10.00 uur of om 11.30 uur. De voorstelling duurt 30 minuten.

Workshops

Tussen 9.45 en 12.30 uur vinden op diverse tijdstippen workshops Gymnastiek en Dans plaats door CGV en Pro Patria.

Doorlopende presentaties

Gedurende de ochtend vinden doorlopende presentaties plaats: interactief voorlezen door medewerkers van de bibliotheek en vrijwilligers van de VoorleesExpress (in samenwerking met Piëzo), digitale prentenboeken, BoekStart 0-4 jaar, prentenboeken maken in Let’s Learn in de bieb en Meerpunt.

Informatiekramen

In de bibliotheek zijn informatiekramen te vinden van de volgende samenwerkingspartners: Silvester Boek en Spel, CKC (Centrum voor Kunst en Cultuur), Haptonomie / Allerliefst Kraamzorg, EHBO vereniging Zoetermeer, Futura Logopediecentrum Zoetermeer, Gastouderbureau Zoetermeer, Tinker Bell kinderdagverblijven, Kinderdagverblijf Njoy, Kinderdagverblijf De Spetters, Kinderdagverblijf Mamalief, Kinderdagverblijf De Drie Ballonnen, Kern Kinderopvang Zoetermeer, Mulder Sport Zoetermeer, CGV Zoetermeer en Pro Patria.

Stadshart

De winkeliers in het Stadshart geven vanaf 12.00 uur een speciale kortingsflyer uit, Sunday Family Afternoon, met allerlei speciale familiekortingen. Ze worden verspreid door twee kleurrijke mascottes, namelijk Dora en Diego. Ook is er in het Stadshart die middag een schmink- en ballonnenstand.

-advertenties-

-goede doel-