Bernard Berkhout by Ron Jenner small

Bernard Berkhout, foto: Ron Jenner

Na het eerste optreden van 2014 met de  Amerikaanse vocaliste Deborah J. Carter, is het alweer tijd voor het volgende concert, dat op zondagmiddag 2 februari zal plaatsvinden met klarinetvirtuoos Bernard Berkhout en zijn Swing Orchestra.

Deze geweldige muzikant werd eind van de tachtiger jaren samen met vibrafonist Frits Landesbergen door Pim Jacobs ontdekt en heeft jarenlang samen met Pim en Frits deel uitgemaakt van de vaste begeleidingsgroep van Rita Reys. Daarnaast leidde hij zijn combo Bernard Berkhout Swingmates, een groep die hoog in de jazzscene scoorde.

Twee jaar geleden gaf hij bij Fascinating Jazz al een indrukwekkend optreden. Vandaar dat het weer hoog tijd was dat hij weer eens in de Sniep zou langskomen! Samen met o.a. trompettist/zanger Michael Varekamp en vocaliste Mirjam van Dam zal Bernard Berkhout het publiek met zijn swingende Bennie Goodman-stijl zonder enige twijfel weer weten te boeien....!

U kunt reserveren via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Zoals altijd begint het concert om 15:00 uur. De toegang is € 7,50.

-advertenties-

-goede doel-