dora en diegoOp zondag 2 februari organiseert Bibliotheek Zoetermeer tijdens de Nationale Voorleesdagen een Baby-, Peuter- en Kleutermarkt. De hoofdvestiging aan het Stadhuisplein is geopend van 09.30 tot 12.30 uur en biedt plaats aan diverse workshops, presentaties, voorstellingen en informatiekramen.

Maar let op, want daarna is de pret nog zeker niet voorbij! Want in het Stadshart is er vervolgens tot 17.00 uur nog van alles te beleven!

Door verschillende mascottes worden flyers uitgereikt, waarin speciale familiekortingen vermeld staan die alleen deze zondagmiddag geldig zijn.

Dora en haar neefje Diego, bekend van de kindertelevisie, zijn deze middag in en rond de Stadshart Passage te vinden. Er is volop gelegenheid voor de kleine fans om met hun helden te knuffelen of op de foto te gaan.

Eveneens in de Passage zal Verkleedkist de Tijdmachine een mooie schminkstand verzorgen, waar de kinderen zich kunnen laten schminken als hun favoriete figuur.

Om de middag voor de kinderen helemaal af te maken is er een ballonnenclown, die leuke ballonfiguren voor de kinderen maakt die ze natuurlijk mee naar huis mogen nemen!

Kortom, de Sunday Family afternoon is een prima gelegenheid om er met de hele familie een extra gezellige middag van te maken in het Stadshart!

De winkels zijn open van 12.00 tot 17.00 uur!

-advertenties-

-goede doel-