compo-dorpsstraatOp 5 januari werd een 39-jarige vrouw overvallen in de Dorpsstraat. De vrouw liep die dag omstreeks 23.30 uur vanuit de Dorpsstraat naar de parkeergarage aan de Osijlaan. Via het trappenhuis liep de vrouw de garage in.


Aangekomen bij haar auto kwam een onbekende man op haar afrennen die haar tassen wilde hebben. Na een korte worsteling ging de man er vandoor met de handtas en plastic tas van de vrouw, met daarin een aanzienlijk geldbedrag en waardevolle sieraden met diamanten.


De verdachte rende het parkeerterrein over, stak de Osylaan over en rende vervolgens over het voet/fietspad langs de basisschool 'de Jacobsvlinder' de Ambachtsherenlaan op. Daarna ging hij rechtsaf de Van Wijngaardenstraat in en verdween daar uit het zicht.
Van de straatrover is het volgende signalement bekend:


- Donkerbruin tot zwart getinte man
- Mager postuur
- Ongeveer 1.80 tot 1.90 meter lang
- Kort kroeshaar
- zwart donsachtig winterjack met capuchon
- donkere schoenen
- donkere broek.

Vragen
Heeft u zondag 5 januari iets gezien van deze beroving? Is u die avond iets opgevallen in de omgeving van de Osijlaan of het Chinese Restaurant aan de Dorpsstraat? Herkent u de man aan de hand van de compositietekening en/of het opgegeven signalement? Bel dan de recherche in Zoetermeer via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0900-7000.

 

-advertenties-

-goede doel-