logo-politie-petZaterdag 25 januari om 03.15 uur ontstond brand in een geparkeerde grijze Toyota Corolla aan de Marsmanhove. Door de brand raakte een andere geparkeerde auto eveneens zwaar beschadigd.

Een uur eerder brandde er een auto op de Du Meelaan uit. Op deze locatie bleken uiteindelijk twee auto’s in brand te staan, een Suzuki Swift en een Mazda. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd.

In de hal van een flat aan de Florens van Brederodelaan werd dezelfde nacht om 02.00 uur een brandje gemeld. Ter plaatse bleek wat papier in brand te staan. Ook werd een brandje gemeld in een vuilcontainer aan de Jan van Beierenlaan. Op deze locatie werd ook een klein brandje ontdekt.  De politie gaat uit van brandstichting en roept daarbij de hulp in van het publiek.

 

Oproep getuigen! Bel de politie

Bent u getuige geweest van deze branden of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

-advertenties-

-goede doel-