Cruise Controlkopie

Zaterdag 25 januari kunt u bij 2B Home terecht voor een gezellig avondje terug in de tijd bij the Jukebox Live. Terug naar de jaren vijftig en zestig met de band ‘Cruise Control’.

Of je nu kunt dansen of niet, iedereen is van harte welkom op de Jukebox live feesten die staan voor een nostalgische trip naar de jaren ‘50, met knallende live bands, zwierende petticoats, mooi uitgedoste vrouwen en rockers en vooral tot de laatste centimeter gevulde dansvloeren.

Ga dus mee op een nostalgische trip naar de jaren ‘40, ‘50 en ‘60. Herbeleef een stukje geschiedenis en geniet een avond lang van deze unieke retrosfeer met old school swing in een mooi decor en knetterende rootsmuziek. Cruise Control is een Rock & Roll-Band uit Badhoevedorp, die sinds 1987 bestaat. Ze spelen dus al 27 jaar!

Dat auto's een grote rol spelen in het leven van de bandleden, is wel uit de naam van de band af te lezen. Mede door auto's hebben de bandleden elkaar ontmoet. Cruise Control is een band die de echte 'Fifties-sound' doet herleven met hier en daar een vleugje Country en Blues. Ook worden diverse Fifties-ballads op de bekende, enthousiaste Cruise Control-wijze vertolkt. Of het nu gaat om een Rock & Roll feest, Bruiloft, Klassieke Autoshow, Cafe, Dansschool of gewoon een feestje, Cruise Control weet zelfs de 'meest-verstokte-niet-danser' tot 'Fred Astaire-achtige prestaties' te bewegen...

En dat de authentieke instrumenten, kleding en entourage ook bijdragen tot een geslaagde happening, geeft aan dat de bandleden Rock & Roll zíjn, in hart en nieren...

"Ook bezoekers die al op een andere Jukebox Live avond geweest zijn en zelf niet kunnen dansen, ervaren deze avonden als super gezellig: ze nemen een drankje en komen zeker nog wel een aantal keer. Vooral de goede bands, de ouderwets, ontspannen, ongedwongen gezellige sfeer maken deze avonden uniek", aldus een van de bezoekers van de Live avond.

-advertenties-

-goede doel-