Op zaterdag 18 januari is een meisje van haar mobieltje beroofd in 'De Blokhut'. Het meisje maakte rond 23.15 uur met haar mobiele telefoon een filmpje van het feestje dat bezig was in de Blokhut aan de van der Hagenstraat. Plotseling werd de telefoon uit haar hand gegrist. Toen ze omkeek, zag ze twee jongens wegrennen. Ze rende nog achter de jongens aan, maar kon de twee niet bijhouden. Ze verdwenen bij het viaduct dat onder de Oostweg door loopt.


mobieltjesGealarmeerde agenten gingen direct op zoek naar de daders. Op de Zegwaartseweg troffen zij een 17-jarige jongen aan, die voldeed aan het signalement van één van de daders. Hij werd aangehouden. De politie onderzoekt zijn betrokkenheid.

Signalementen
Dader 1 is een jongen met een donkere huidskleur en kort, opgeschoren zwart haar. Hij droeg een donkere ‘skinny’ spijkerbroek en een zwarte jas tot over de heupen. Aan de jas zat een capuchon.

Dader 2 is een jongen met een donkere huidskleur en kort opgeschoren haar. Hij droeg een gewatteerde jas tot op de heupen en een donkere ‘skinny’ spijkerbroek.

 

Tips? Bel de politie!
De politie wil graag spreken met getuigen die zaterdag 18 januari ook opnames hebben gemaakt tijdens het feestje. Verder wil de politie graag in contact komen met getuigen die menen te weten wie de daders zijn. Ook zoekt de politie getuigen die andere informatie hebben, die kan helpen bij het vinden van de daders. Kunt u de politie helpen? Bel dan met de recherche van bureau Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-