obj-politielogo-op-autoDinsdag 29 januari is door het alerte optreden van een bewoner van het Teakhout, een woninginbreker aangehouden. De politie werd gealarmeerd en ging in de omgeving op zoek naar de dader.

De man hoorde rond 11.00 uur gestommel bij zijn achterdeur; hij was op dat moment boven. Toen hij ging kijken, zag hij hoe twee mannen probeerden zijn woning binnen te komen. De inbrekers sloegen op de vlucht toen ze beseften betrapt te zijn. De bewoner liet het er echter niet bij zitten en ging er achter aan. Ondertussen was ook de politie gewaarschuwd; agenten konden daardoor één van de mannen in de omgeving aanhouden.

De 27-jarige Hagenaar zit vast voor verhoor. De recherche zet het onderzoek naar de andere verdachte voort en wil graag in contact komen met getuigen of mensen die dinsdagochtend rond 11.00 uur in de omgeving van het Teakhout iets hebben gezien dat met de inbraak te maken kan hebben. Neemt u in dat geval contact op met Bureau Zoetermeer op telefoonnummer 0900-8844.

-advertenties-

-goede doel-