alessandroOp zaterdag 2 februari zal Alessandro tussen 12:00 en 14:00uur aanwezig zijn bij de Jumbo Supermarkt in Winkelcentrum De Vlieger in Rokkeveen.

Alessandro was vorig jaar één van de finalisten van het Junior Songfestival en heeft sindsdien zeker menig meisjeshart sneller doen kloppen met zijn liedje Una Chica Especial. Tijdens de Meet & Greet op 2 februari bij de Jumbo Supermarkt in Zoetermeer, zal er gelegenheid zijn om met Alessandro op de foto te gaan, een handtekening te vragen en overige vragen te stellen.

Ben jij een grote fan of woon je praktisch om de hoek? Kom dan ook tussen 12:00 en 14:00uur naar de Jumbo (Groen-blauwlaan 109) en wie weet geeft Alessandro jou ook nog eens een GRATIS ticket voor Hitz voor Kidz hét popconcert voor kinderen weg, waar hij op 14 april in Silverdome Zoetermeer zal optreden samen met artiesten als Femke, Darcey, Monsif en Aliyah!

Kaartjes voor het Hitz voor Kidz popconcert zijn daarnaast alléén op zaterdag 2 februari bij de Jumbo Supermarkt  met korting te koop voor €8,50 ipv €12,50. (Let op: de actie geldt uitsluitend voor Jumbo Supermarkt in het Winkelcentrum De Vlieger in Zoetermeer).

Flyer V3 16-1 Flyer Voorzijde

-advertenties-

-goede doel-