Lintje-roze Op donderdagavond 31 januari om 20.00 uur is er bij Perron 28 aan de Maasstroom 28 in Oosterheem een bijeenkomst van de Lovely Ladies 28+. Lovely Ladies 28+ is een groep vrouwen van ca. 28 jaar en ouder die elke 14 dagen op donderdagavond bij elkaar komt. Het is een gezellige club vrouwen die het heerlijk vinden om een avondje ‘uit’ te zijn, lekker zonder mannen en zonder kinderen. Het programma is afwisselend.

Op 31 januari gaat het over borstkanker. Mammacareverpleegkundige Andrea Wijnen van ‘t Lange Land Ziekenhuis zal hierover een presentatie komen geven (waar moet je op letten bij borstkanker, wat gebeurt er op de mammapoli?). Daarna  is er alle ruimte om in een ongedwongen sfeer vragen te stellen. Gezien het belang van het onderwerp nodigen wij alle geïnteresseerde Zoetermeerse vrouwen uit om die avond bij ons te gast te zijn.

Wel stellen we het op prijs als u zich vooraf aanmeldt zodat we weten op hoeveel gasten we kunnen rekenen. Aanmelden is mogelijk  per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 079-3603352 (antwoordapparaat). Meer informatie over Lovely Ladies 28+ en de andere activiteiten van Perron 28 kunt u vinden op onze website: www.perron28.nl.

-advertenties-

-goede doel-