maandvanliefdeDe maand van de liefde zal geopend worden door Mariëtte van Leeuwen, wethouder Jeugd en Onderwijs. Zij zal dit doen op een ludieke manier.

Zoetermeerse ouders zijn op 1 februari van 19:15 tot 19:45 uur van harte welkom in de hoofdbibliotheek, waar Mariëtte van Leeuwen aanwezig zal zijn om op verzoek een gedichtje te schrijven over de liefde.

Vanaf 19:00 uur is er een informatiemarkt voor ouders in de hoofdbibliotheek met als thema: Liefde. Om 20:00 uur zal Marina van der Wal een lezing geven over ‘communiceren met pubers’.

Marina van der Wal schreef ‘Het enige echte eerlijke puber opvoedboek’. De interesse in deze lezing is enorm en is dan ook al volgeboekt. Door de vele positieve reacties bekijken de medewerkers van het Meerpunt en de Bibliotheek wanneer er een tweede lezing georganiseerd kan worden.  

Meerpunt, het centrum voor jeugd en gezin in Zoetermeer, en haar partners organiseren tal van activiteiten in de stad rondom liefde, relaties en seksualiteit. De activiteiten zijn gericht op ouders én op jongeren van 12 tot 25 jaar. De activiteitenoverzichten zijn te zien op www.meerpunt.nl .

Over Meerpunt

Het doel van de Maand van de Liefde is om ouders en jongeren gemakkelijker met elkaar te laten praten en informatie te krijgen over liefde, relaties en (homo)seksualiteit. Bij Meerpunt kunnen ouders en jongeren terecht met vragen over opvoeden en opgroeien. Het inlooppunt van Meerpunt voor ouders is in de hoofdbibliotheek. Jongeren kunnen terecht bij het Jongeren Informatie Punt (JIP). Beide zijn gevestigd op het Stadhuisplein.

Zie ook de facebookpagina: maand van de liefde

 

Meer nieuws
Zorgnieuws

-advertenties-

-goede doel-