soroptimistenclubSoroptimistclub Zoetermeer e.o. organiseert op zondag 3 februari 2013 weer een bridgedrive in het 2-B Home & Party Centre, aan de Dr. J.W. Paltelaan 103. De opbrengst van de bridgedrive wordt besteed aan projecten in het kader van opleidingen voor/empowerment van vrouwen en meisjes.

SI club Zoetermeer e.o. is een van de Nederlandse Soroptimist clubs. Zij bestaat uit 33 vrouwen uit zeer diverse beroepen die woonachtig of werkzaam zijn in Zoetermeer, Benthuizen en Lansingerland. De projecten van de club richten zich op doelen over de gehele wereld, in ontwikkelingslanden maar ook dicht bij huis, in ons eigen land.

Om geld voor de doelen te verwerven organiseren zij allerlei activiteiten waaronder deze bridgedrive.

De kosten voor de bridgedrive inclusief koffie/thee met een traktatie bij binnenkomst zijn € 30,= per paar. De zaal gaat open om 12.30 uur, de bridgedrive begint om 13.30 uur precies.

Voor nadere informatie kunt u zo nodig bellen met mw. Hans Pielkenrood, tel. 079 3427646. Informatie en inschrijving per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-