tintel-gouden-tomahawk

Ergens in het Wilde Westen leeft de Indianenstam van Witte Veder. De krijgers van de stam zijn al maanden weg, op jacht met de Gouden Tomahawk...??!! Alle indianenvrouwen, een oude wijze medicijnman en... Bruine Veer, zijn achter gebleven, onbeschermd. Welke gevaren komen op hun af...wilde dieren, cowboys...de vrouwen zijn bang...maar geven zich niet zo maar over!! Zij roepen de hulp van de geesten aan. In het wilde westen is niets wat het lijkt...paarden... geesten ...cowboys... noem maar op...een land van verassingen en spannende avonturen...

Op zaterdag 26 en zondag 27 januari 2013 speelt toneelgroep Tintel het komische toneelstuk "De gouden tomahawk ",  een middagvullend programma in het gezellige Stadstheater in Zoetermeer voor alle kinderen met hun ouders. Geschreven door Paul Radoux en geregisseerd door Karin Geurts Laurens. Kom dit spannende avontuur meebeleven!

Aanvang 14:00, prijs 8 Euro.

Reserveren kan bij het stadstheater via www.stadstheater.nl of telefonisch via 079 342 75 65.

Meer informatie over toneelgroep tintel is te vinden op www.toneelgroep-tintel.nl en op de Tintel facebookpagina www.facebook.com/toneelgroep.tintel.

-advertenties-

-goede doel-