Om te beginnen verrassen de Woonhart-winkeliers  hun klanten met bijzondere aanbiedingen. In het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 januari zal het nodige aan attracties, muziek en ander gezelligs in het Woonhart te vinden zijn.

DickensMuseOp zaterdag 26 januari om 12.00 uur zal burgemeester Ch. Aptroot in het Woonhart het startsein geven van de feestelijke activiteiten ter gelegenheid van het jubileum. Vervolgens zullen deze zaterdag de bezoekers getrakteerd worden op wat lekkers en worden gratis Woonhart-tassen uitgedeeld. Bij de Dickens Kermis kan men leuke spelletjes spelen. Ook zijn er leuke prijzen te winnen met het Oudhollands kampioenschap Sjoelen!

Elders in het Woonhart staat de Dieromdom, waar de kleintjes fijn een rondje in mee kunnen draaien. De Speuleman en de Theemadam komen ook op bezoek. De Speuleman draait en tovert fanatiek prachtige muziek uit het buikorgeltje, terwijl de Theemadam vrolijk met de theepot en –muts zwiert en fliert. De muziek wordt deze zaterdag verzorgd door de Swing Masters.

Het programma deze zaterdag zal zich afspelen tussen 11.30 en 16.30 uur. En alle attracties zijn gratis toegankelijk.

Swing Masters Charles Dickens 02Op zondag 27 januari komt de Kastanjepoffer naar het Woonhart, die vanuit een sfeervolle stand verse kastanjes poft. Dat wordt smullen! Voor de jongste bezoekertjes draait de Dieromdom weer volop zijn rondjes. Een ballonmodelleur, geheel in Dickensstijl, maakt op verzoek de allermooiste ballonfiguren. Ook vandaag wordt het winkelend publiek getrakteerd op iets lekkers en worden gratis Woonhart-tassen uitgedeeld. En natuurlijk is er deze dag ook muziek van een Dickens duo.

Diverse winkels openen hun deuren van 12.00 tot 17.00 uur. De attracties zijn er tussen 12.30 en 16.30 uur.

Kortom, het 15-jarige Woonhart maakt er dit weekend een feestje van! En iedereen is bij deze uitgenodigd om dat feest mee te komen vieren!

Zoals gebruikelijk is het parkeren in de parkeergarage en op het parkeerdak de eerste 2 uur gratis.

 

-advertenties-

-goede doel-