P1150030

Zaterdag bezoeken de Zieners het Stadshart! Diverse helderzienden, handlezers en tarotkaartleggers komen naar het Stadshart Zoetermeer om het winkelend publiek de toekomst te voorspellen.

Hermes van der Werf is al jaren praktiserend paranormaal genezer en magnetiseur. Tevens is hij mede-oprichter van het Educatief Centrum voor paranormale ontwikkeling “The Rainbow”. Daarnaast is Hermes docent. Hij verzorgt samen met collega-gastdocenten de basiscursus magnetiseren. Vergezeld van handlezers en andere “helderzienden” geeft Hermes deze zaterdag vanaf 12.00 uur acte de présence in de overdekte Stadshart Passage. Iedereen krijgt de gelegenheid om gratis aan één van de tafels plaats te nemen, alwaar een tipje van de sluier die over de toekomst hangt wordt opgelicht.

Ook Meester Merlijn is present. Hij ontvangt de bezoekers in zijn speciale tent. Zodra men binnen is, begint hij aan handlezen, kaartleggen en karakteranalyse.

Voor de kids komt Boris de helderziende beer naar het Stadshart.

Boris “proeft” kleur, wanneer zijn assistente hem van de “kaart” laat eten. En elke kleur staat garant voor een lekkere traktatie!

Free Fantasy Zotte Ziener  1

100 3390

Tevens loopt De Zotte Ziener rond. Hij ziet wat u niet ziet. Heeft uw toekomst in zijn handen. Lacht het fortuin u toe? Bij De Zotte Ziener lacht u altijd!

Kom ook langs, zaterdag 19 januari vanaf 12 uur, en kijk wat de toekomst u gaat brengen!

-advertenties-

-goede doel-