20130115 9915

Wethouder De Jong mocht het nieuwe logo onthullen

VIP-logoHet VIP, aan het Zuidwaarts 1 en bereikbaar via de Bibliotheek, heeft een nieuw logo. Het nieuwe herkenningssymbool is onderdeel van een grote vernieuwing binnen het Vrijwilligers Informatie Punt. De onthulling werd gedaan door wethouder Klaasjan de Jong.

“Mee kunnen veranderen met de samenleving. Haar bewegingen afwisselend volgen of voorgaan. Dat heeft ons ertoe bewogen om van binnenuit te veranderen," zo legt Rob Verbunt, de stuwende kracht achter het VIP uit.

De verandering is het best te zien aan het logo, maar achter de schermen is ook hard gewerkt. Zo is de website veel service gerichter gemaakt, zodat de vragen van de burgers, het bedrijfsleven en de vrijwilligersorganisaties beter op elkaar afgestemd worden. Op deze manier zal het VIP nog meer succes hebben in het 'koppelen' van vraag en aanbod.

20130115 9926 20130115 9920
Ontwerper Rick Dekker

Vrijwilligerswerk is liefdewerk. Mensen met hun hart op de juiste plek zetten zich in voor de maatschappij. Zij worden gekoppeld aan hulpvragers die, zo blijkt uit ervaring, de vrijwilliger in hun hart sluiten. Het is dan ook niet vreemd dat ontwerper Rick Dekker uiteindelijk het hart heeft gekozen in het definitieve ontwerp. Rick Dekker en Jerry Hendriks van Appels & peren hebben naar een onderscheidende afbeelding gezocht en dat viel ook bij het aanwezige publiek goed in de smaak.

Rick vertelt bij de opening: "In nauw contact met het VIP en Rob Verbunt hebben we een logo gemaakt. Ik miste alleen iets in dit ontwerp. Uiteindelijk heb ik alles weggegooid en ben opnieuw begonnen. Toen ik het hart presenteerde was iedereen bij het VIP meteen enthousiast. Zo is dit hart ontstaan."

Wethouder Klaasjan de Jong nam alle aanwezigen mee de winterse kou in om het logo officieel te onthullen. Met het weghalen van het doek hangt nu het nieuwe logo aan de Zuidwaarts 1.

 

Hier kunt u terecht met alle vragen over vrijwilligerswerk:

VIP, Zuidwaarts 1
079 - 331 87 36

www.vipzoetermeer.nl 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VIP algemene folder 2013 voorzijde

 

-advertenties-

-goede doel-