kees 25 jaar skoz 038

Op basisschool de Spelevaert aan de Irisvaart 4 in Seghwaert wordt jaarlijks het nieuwe jaar groots gevierd met een feest. Op vrijdag 11 januari was er na school in de aula heel wat te doen. Voor alle aanwezige ouders en kinderen was er iets te snoepen en te drinken. Tevens was er de laatste kans om elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar 2013.

Van alle groepen waren er kinderen die een optreden verzorgden. Men kon ook genieten van een heleboel dans en muziek. De kinderen kregen de kans om hun bijzondere talenten te laten zien. Zo traden bijvoorbeeld de jongste kinderen zelfs twee keer op met het nummer Gangnam Style, werden er moppen verteld, was Michael Jackson present, zong een van de leerlingen een prachtig Braziliaans lied, werd kuikentje Piep opgevoerd met behulp van Youtube en tot slot werd er een mooie solo gezongen.

kees25-jaar-skoz-058 kees 25 jaar skoz 067

Tussendoor lieten de  personeelsleden, verkleed als werksters, nog een mooi lied horen ter ere van het 25-jarig jubileum van de directeur, meester Kees van der Aar. Hij is dit jaar 25 jaar bij de Unicoz . Kees van der Aar was totaal verrast door dit optreden en ook door het aanbieden van een mooi cadeau door Pieter Gilden, algemeen directeur van de Unicoz. Zo waren er twee feesten te vieren! Voor de Spelevaert begon het jaar dus heel uitbundig.

-advertenties-

-goede doel-