JeugdgroepenOp zaterdag 12 januari a.s. organiseert de Zoetermeerse Bahá’í-gemeenschap een informatieavond waarop eenheid centraal staat. Onder leiding van gastspreker Bert Sluis, wordt op zoek gegaan naar wat ons samenbindt, zodat we ons gezamenlijk sterk kunnen maken voor een rooskleurige toekomst van de mensheid en onze planeet.

Als je – net als Man van het Jaar 2012 André Kuipers – vanuit de ruimte onze prachtige aarde zou kunnen zien, bekruipt je wellicht het volgende gevoel. Hoe is het mogelijk dat er onder de mensen verdeeldheid bestaat? We leven toch met zijn allen op één en dezelfde planeet? Vooral op het gebied van ons spirituele bewustzijn is de tijd aangebroken om naar eenheid te zoeken. Sterker nog, ‘de vereniging van alle volkeren in één universele zaak, één gemeenschappelijk geloof, is de voortreffelijkste remedie en het machtigste werktuig tot genezing van de wereld’. Deze uitspraak is van Bahá'u'lláh, de grondlegger van het bahá’í-geloof dat halverwege de negentiende eeuw in Iran ontstond.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk. Iedereen is van harte welkom, zonder enige verplichtingen. Aanvang 20.00 uur, ten huize van mevrouw Z. Vieten, Nathaliegang 191, Zoetermeer. Eventuele inlichtingen: 079-3613071 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-