comedy-nightsIn 2013 krijg de “1892 Comedy Nights” een zeer sterk vervolg. Op dinsdag 22 januari zullen drie meesters in de stand-up comedy het podium betreden Steven Stol, Cristian Pielich en Reinier Meijer. De drie heren staan onder contract bij Playground Comedy en nemen je mee langs actuele thema's en tendensen of de meest opmerkelijke momenten uit hun leven. Dinsdag 19 februari is er een “one man show”, uit de stal van Mojo Theater zal dan voor u optreden Chris van der Ende. Chris is een mix van Zuid Amerikaanse temperament met Hollandse nuchterheid …precies, ‘Samba op Klompen’!

In maart is er op dinsdag de 19de  voor de tweede keer een dynamisch trio van comedians te zien. Dit keer zullen Wouter Monden, Tim Ward (USA) en Vincent Geers het podium overnemen. Deze drie ras artiesten staat garant voor een avond entertainment van hoog niveau!

Losse kaarten zijn te koop aan de bar van “1892 Eten & Drinken” voor € 10,00 per stuk. Indien u een reservering maakt om vooraf te dineren dan kunt u de kaartjes bestellen en op de avond zelf afhalen. De deuren van de zaal gaan om 20.00 uur open en de show start om 20.30 uur. Voor meer informatie of reserveringen kunt u dagelijks vanaf 13.00 uur bellen naar 079-8893744 (op maandag gesloten). Voor het actuele programma van “Theater 1892” kunt u ook kijken op www.1892etendrinken.nl.

-advertenties-

-goede doel-