Januari is een prima maand om te beginnen met een sport of nieuwe hobby, er zijn weer veel nieuwe cursussen die nu starten! In onze cursus agenda, die vindt u onder het kopje ‘actief’, staan alle cursussen op een rij. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld:

Creatieve hobbyDSC02642 resize Kopie

Maja’s Kinderatelier start weer met schilderlessen voor kinderen, elke woensdag en zaterdagmiddag is er schilderles voor kinderen van 8 tot 13 jaar. Elk kind dat plezier heeft in schilderen en meer wil leren over de techniek van het schilderen of de opbouw van een schilderij is van harte welkom!

Volwassenen die willen leren schilderen kunnen terecht bij Atelier Daniel in Oosterheem. Uitgangspunt is om geconcentreerd te leren schilderen met acrylverf.

Sportieve cursussen

20121231 ouder en kindgymPro Patria start met cursussen ouder en kind gym voor de kleinste peuters tot 4 jaar in Noordhove. Ouder en kind gym is bedoeld voor (groot)ouders met hun (klein)kind vanaf ongeveer 20 maanden tot 4 jaar. In de lessen ben je met je (klein)kind actief bezig met allerlei vormen van bewegen, die door een bevoegde vakkracht, Marianne Gosselink, worden aangereikt.
Jongens en meiden vanaf 10 jaar kunnen ook bij Pro Patria terecht voor de nieuwe Zumba lessen in Oosterheem om net zulke coole moves en choreo’s wil leren als dansers in programma’s als So you think you can dance. Lekker elke week een uur dansen bij Zumba Teenz, gezellig, leuk én goed voor de conditie.

 

Lisa-aan-slag-BBTZoetermeerse honkbal- en softbalvereniging ZBSV Birds, gevestigd in het van Tuyll sportpark, organiseert in januari weer een aantal gratis trainingen voor iedereen die kennis wil maken met deze Amerikaanse sport. Bij de softbal- en honkbalafdeling is er volop ruimte voor nieuwe meisjes en jongens in de leeftijd van 8-18 jaar.

Het nieuwste en ook het jongste onderdeel bij ZBSV Birds is de afdeling Beeball. Ook hierbij is het mogelijk om een aantal keren gratis mee te doen. Beeball is een voorloper van softbal/honkbal, speciaal ontwikkeld voor de jongste leden in de leeftijd van 6-9 jaar. Met aangepaste regels en veel spel worden alle technieken aangeleerd.

-advertenties-

-goede doel-