Vrijdag 11 januari, 19.30 uur is de Meezing Sound of Music te beleven in de grote zaal van het Stadstheater te Zoetermeer.

Julie-Andrews-Aernoud-Florijn

Foto 3 - Aernoud Florijn en nonnenDe filmversie van The Sound of Music is onverwoestbaar. Het romantische verhaal, de prachtige muziek blijven de harten van jong en oud raken. Ook de Meezing Sound of Music trekt al jaren volle zalen en het publiek lijkt er geen genoeg van te krijgen. Het is dan ook een absoluut unieke en hilarische manier van film kijken. Het is vergelijkbaar met karaoke, maar dan veel leuker. Het publiek is zelf de ster en kan luidkeels meezingen met de klassiekers zoals ‘Do-Re-Mi’, ‘Edelweiss’ en ‘Climb every Mountain’. Men mag blaffen naar de butler en sissen tegen de barones.            

Voor iedere bezoeker ligt er een Meezing Sound of Music pretpakket klaar: een tasje met allerlei attributen die men kan gebruiken tijdens de film. Voorafgaand aan de film legt de presentator, Aernoud Florijn, uit hoe het allemaal precies in zijn werk gaat, zodat iedereen goed beslagen ten ijs komt.

Foto 4 - KostuumparadeHet is het allerleukste als het publiek verkleed, als personage uit de film, het Oude Luxor Theater komt en de ervaring leert dat gemiddeld 50% van het publiek dit ook daadwerkelijk doet. Iedereen wordt dus uitgenodigd om de verkleedspullen van zolder te halen en te komen als non, kapitein, barones of uitgedost in een Dirndl of Lederhosen. Iedere verklede bezoeker wordt gefotografeerd en krijgt een eigen plaatsje op de website www.meezingbioscoop.nl. Tijdens de kostuumparade kan men samen met alle andere verklede bezoekers op het podium strijden om het hardste applaus. Creativiteit en fantasie worden beloond met een prachtige prijs.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.stadstheater.nl of telefonisch 079 - 34 27 565.

 

Foto's: 20th Century Fox en Philip Jintes

-advertenties-

-goede doel-