GroteFoto-DAMEYRNV

dp-inenomDat de Dorpsstraat gezellig winkelen is wisten de meeste mensen al wel…en die bevestiging lijkt nu ook echt te komen.

Ruim 11.000 mensen hebben de afgelopen weken gestemd op zijn of haar favoriete winkel(straat). Vanaf vandaag zijn er nog vijf winkelstraten en winkels in de race voor de titel: “Leukste winkelstraat en winkel van Nederland 2012”.

In deze top 5 staan dit jaar 2 winkels uit de Dorpsstraat. Vorig jaar is inenom al op de 3e plek geëindigd, dit jaar hebben 2 winkels uit Zoetermeer kans op de titel: het Dierenparadijs en inenom.

NLstreets organiseert de verkiezing elk jaar om aandacht te vragen voor de positie van zelfstandige ondernemers en de oprukkende aanwezigheid van grootwinkelbedrijven. De NLstreets awards is de grote prijs van het winkelend publiek; de leukste winkel van Nederland 2012 wordt niet bepaald door een jury, maar door de shopper zelf. Het is dan ook belangrijk dat er volop gestemd wordt op een van beide winkels.

U kunt dit doen door naar de site van NLstreets te gaan  www.nlstreets.nl/NL/award/2012/stemmen en via awards uw stem uit te brengen op inenom of het Dierenparadijs.

-advertenties-

-goede doel-