Orthodontistenpraktijk De Wereldlach is voor de duur van vijf jaar Official Partner van Mixed Hockeyclub Zoetermeer (MHCZ). Orthodontisten Poejan Elmi en Afzal Elmi-Wafae hebben op 17 oktober het contract hiervoor ondertekend met voorzitter Bella Overgoor van MHCZ.

Wereldlach 2
Poejan Elmi en Afzal Elmi-Wafae zijn geen onbekenden bij MHCZ. Sinds 2017 zijn zij aan de vereniging verbonden als sponsor en kunnen leden bij hen tegen gereduceerd tarief een hockeybitje op maat laten maken voor optimale bescherming van het gebit tijdens het sporten.

Beide orthodontisten zijn betrokken bij de inwoners van Zoetermeer en doen graag iets terug voor de stad waar ze in 2015 hun succesvolle praktijk vestigden. “Wij zijn opgevoed met het idee dat je iets moet doen voor je directe omgeving”. Met de hockeyclub gingen ze een van de eerste samenwerkingen aan. Daarna zijn ze ook hoofdsponsor geworden van het CKC-muziekconcours ‘Young Music Talent’.

Na drie jaar vond het echtpaar de tijd rijp voor een grotere verbintenis met de vereniging. Dat heeft geresulteerd in een mooie overeenkomst voor de duur van 5 jaar. Dat betekent o.a. reclameborden langs alle velden en de orthodontistenpraktijk wordt naamgever van ‘De Wereldlach veld 2’ en het toernooi ‘Jongste Jeugd Slotdag – De Wereldlach’. Ook is het nieuwe terras met picknickbanken en twee nog te leveren loungehoeken mede mogelijk gemaakt door De Wereldlach en prijkt hun naam op de wedstrijdshirts van Dames 1 en Heren 1. Uiteraard blijft het ook de komende jaren mogelijk om voor aanvang van het seizoen een hockeybitje op maat te laten maken.

Het behoeft geen toelichting dat het bestuur van MHC Zoetermeer verheugd is over deze samenwerking. Voorzitter van de sponsorcommissie Ronald Toet: “Het is in deze moeilijke tijd heel bijzonder dat Poejan en Afzal hun wens voor een vergaande samenwerking hebben doorgezet. De overeenkomst is zo opgebouwd, dat alle leden van de club er profijt van hebben.”

Als aandenken kregen de orthodontisten een ingelijst clubshirt cadeau met alle handtekeningen van de spelers van Dames 1 en Heren 1. “Deze krijgt een ereplaats in de praktijk”, aldus de enthousiaste orthodontisten.

-advertenties-

-goede doel-