posterDe twee wijkrestaurants van Meerzicht en de Leyens staan de komende maanden in het teken van de Theaterdiners: lekker eten gecombineerd met mooie muziek en theater. Voor een warm gevoel tijdens de wintermaanden.

Tijdens de Theaterdiners wordt theater en muziek gecombineerd met een gezamenlijke eetervaring waarbij mensen uit de buurt samen kunnen komen om te genieten van een voorstelling en lekker eten. De Theaterdiners zorgen voor verbinding in de wijk, kennismaking met de wijkrestaurants èn kunst en cultuur. De avond is laagdrempelig, humoristisch en interactief, zodat mensen makkelijk in contact komen met elkaar.

Aanmelden

Er staan de komende maanden zes Theaterdiners gepland:

  • Meerzicht, Albrandswaard 1: vrijdag 15 december, vrijdag 26 januari en vrijdag 1 maart
  • De Leyens, Gondelkade 33: donderdag 18 januari, donderdag 15 februari, donderdag 14 maart

Er wordt een menu van drie gangen geserveerd, inclusief 1 drankje en 1 kopje koffie/thee. De avonden zijn toegankelijk vanaf 16 jaar en kosten 15 euro per persoon. Het eerste diner vindt plaats op 15 december van 17.30 uur tot 20.30 uur in het wijkrestaurant in Meerzicht. In het wijkrestaurant in de Leyens vindt het eerste diner plaats op 18 januari 2024 van 17.30 uur tot 20.30 uur. Voor deze eerste avonden geldt dat de tweede persoon gratis kan deelnemen.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Voor het aanmelden voor de diners in Meerzicht kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor het aanmelden voor de diners in De Leyens kan je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie en aanmelden, zie www.wijck-zoetermeer.nl

De Theaterdiners zijn ontstaan vanuit een samenwerking tussen inZet - Palet Welzijn, Scylla Theaterproducties, Music and Mind en Wijck. De Theaterdiners worden mede mogelijk gemaakt door gemeente Zoetermeer.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-