obj-politielogo-op-autoTwee Zoetermeerders zijn zondagochtend 22 februari verschillende keren mishandeld door een groep mannen.

De slachtoffers, 24 en 26 jaar oud en afkomstig uit Zoetermeer, stonden rond 03.55 uur bij de betreffende eetgelegenheid om wat te bestellen. Het was er redelijk druk, omdat meer mensen na het stappen wat wilden eten.


Daar kreeg één van de slachtoffers een woordenwisseling met de groep mannen. De groep gedroeg zich agressief en één van hen gaf een vuistslag aan het slachtoffer. De situatie dreigde verder uit de hand te lopen, maar het andere slachtoffer kwam tussenbeide en wist de boel te sussen.


Ze ontvingen hun eten en vervolgden hun weg naar huis. De groep mannen kwam echter achter hen aanlopen en mishandelden beide slachtoffers meerdere keren op hun weg naar huis.


De eerste mishandeling vond plaats op de trap richting station Stadhuis. Beide mannen werden hier geschopt en geslagen, waarbij ze ten val kwamen. Zij probeerden snel hun weg naar huis te vervolgen en werden onderweg herhaaldelijk lastig gevallen en mishandeld, onder meer op het Lyonpad.


Toen de slachtoffers eenmaal thuis waren, belden ze de politie. Agenten zochten in de nabije omgeving nog naar de groep mannen, maar trof niemand meer aan. Beide mannen zijn gewond geraakt tijdens de mishandeling. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

Signalement
De groep bestond uit ongeveer tien mannen. Ze hadden een blanke huidskleur.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

-advertenties-

-goede doel-