De Combinatiefunctionarissen Sport starten de vakantie op maandag 24 februari op VrijeTijdsCentrum Voorweg met VTC plus. Tussen 10.00 en 16.00 uur organiseren ze extra sport- en spelactiviteiten buiten op het terrein. De toegang is € 1,20 en met de ZoetermeerPas gratis. Voetballiefhebbers kunnen maandag 24 februari meedoen met het Zoethout voetbaltoernooi op de Playground Castellum. Op dinsdag 25 februari kunnen ze meedoen met het Zoethout basketbaltoernooi op de Playground Castellum en met het Zoethoutvoetbaltoernooi op het handbalveld bij sporthal Oosterpoort. Voor de drie Zoethout toernooien kunnen kinderen zich aanmelden tussen 13.00 en 13.15 uur bij de sportleider op de desbetreffende locatie en het duurt tot 16.00 uur. Deelname is gratis. Kijk voor meer informatie op de website.

voetbal kinderenDe Zoethoutlocaties zijn in de voorjaarsvakantie op verschillende dagen open. Kinderen tussen de 4 t/m 12 jaar kunnen er sport- en spelmaterialen lenen. De sportleider is aanwezig om de activiteiten te begeleiden. De toegang is gratis. Het rooster met de dagen, tijden en locaties is te vinden op de website.

Tijdens de Sport- en spelinstuiven op woensdag 26 februari kunnen kinderen spelen op een klauterbaan, meedoen met teamspelen of een partijtje badminton spelen. En deze vakantie er is een heus panna knock out toernooi met opblaasbare boarding! Er zijn ervaren sportleiders aanwezig die verschillende activiteiten organiseren en begeleiden. De toegang is € 1,80 en met een ZoetermeerPas gratis. Voor tennisliefhebbers is er vrijdag 28 februari het Zoethout tennistoernooi op de Playground Castellum aan het Rakkersveld 157. Er wordt in de leeftijdscategorieën 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 14 jaar gespeeld. Tennisrackets zijn aanwezig. Kinderen kunnen zich aanmelden tussen 13.00-13.15 uur de buurtcoach en het duurt tot 16.00 uur. De deelname is gratis. Sport en Spel en VrijeTijdsCentrum Voorweg organiseren op zaterdag 1 maart, tussen 13.00 en 16.00 uur, een sportieve en creatieve happening in het Castellum. De toegang is € 1,25 en met de ZoetermeerPas gratis.

 

Kijk voor meer informatie over toegangsprijzen, tijden, locaties en leeftijden op www.zoetermeer.nl/sportaanbod

-advertenties-

-goede doel-