‘Kleur je dag bij Speelmeer’ is het thema van Speelmeer op donderdag 27 februari, van 10.00 tot 16.00 uur, in sportcentrum De Veur. Er worden verschillende sportieve en creatieve activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar georganiseerd.

speelmeer jan 14-3Kinderen kunnen niet alleen voetballen, springen op het luchtkussen, klauteren over de Take Out XXL stormbaan, een hotdog roosteren boven een vuurtje, scoren in de panna kooi of op een wave bord hun kunsten vertonen. Maar er ook ‘gekleurd’ op de foto komen te staan bij de Chromakey fotoshoot en de mooiste kleuren gebruiken bij het schminken, de nagelworkshop, invlechten van hun haar, een glitter tattoo zetten en armbandjes maken.

Spelletjesliefhebbers kunnen een prijsje winnen bij de Speelmeer4kidzzz presentator en meedoen met Fun Group Gaming van 2Quest Entertainment. Kinderen die van tuinieren houden kunnen een workshop van de wijktuinen volgen. Zwemliefhebbers kunnen zwemmen in het naast gelegen zwembad De Veur. De dag wordt afgesloten met ‘The Magic & Circus Comedy Show’ van Jovel Entertainment. Kinderen die verkleed komen krijgen iets lekkers en kunnen een prijsje winnen.

speelmeer jan 14-4Kosten

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn welkom in sportcentrum De Veur aan de Prismalaan 40. Deelname kost € 3,05. Kinderen met een ZoetermeerPas kunnen op vertoon van die pas gratis deelnemen. Aanmelden is niet nodig. Aangeraden wordt om kostbaarheden, zoals mobiele telefoons, thuis te laten en de portemonnee af te geven bij de ‘inbewaargeving.’ Vergeet geen eten en drinken mee te nemen. Meer informatie is te vinden op www.speelmeer.nl .

-advertenties-

-goede doel-