800px-Three Butterfly-Glue Chalk by ChipIn het groot dierenspektakel-knutselprogramma van VrijeTijdsCentrum Voorweg staan iedere dag in de voorjaarsvakantie twee knutselactiviteiten zoals vrolijke kikkers knutselen, walvissen maken en gekleurde vlinders van karton knutselen. Kinderen kunnen op donderdag 27 februari zelf dierenkoekjes bakken. Buiten kunnen kinderen voetballen, skelteren en op het bouwterrein een hut timmeren. Voor filmliefhebbers is er iedere dag op een groot scherm een kinderfilm. Voor kinderen die van spelletjes houden is er een spel van de dag. Sportmedewerkers verzorgen extra sport- en spelactiviteiten op maandag 24 februari. De VTC Voorweg is in de voorjaarsvakantie geopend van maandag 24 februari tot en met zaterdag 1 maart van 10.00 tot 16.00 uur.

Minute to Win it

Kinderen die van spelletjes houden kunnen zich opgeven voor ’Minute to Win it’ op vrijdagavond 28 februari. Ze gaan met elkaar de strijd aan om binnen één minuut een behendigheidsspelletje tot een succesvol einde te brengen. Als het lukt en ze zijn de beste van het spel, winnen ze een leuke prijs. Kinderen starten om 18.00 uur met een maaltijd waar ze veel energie van krijgen: pannenkoeken! Daarna stijgt de wedstrijdspanning en wordt het startsein gegeven voor de bekende spelletjes zoals Pasta Mania, de Langste Adem, Loopneus en Stapelgek. Deze sportieve spelletjesavond is van 18.00 tot 21.00 uur en de entree is € 2,50 per deelnemer.

Inschrijven voor spelletjesavond is verplicht en kan tot donderdag 27 februari. Lever het inschrijfformulier ingevuld door ouder(s) of verzorger(s) samen met het geldbedrag in bij VrijeTijdsCentrum Voorweg. Het inschrijfformulier en het programmaboekje zijn te downloaden via de website, www.zoetermeer.nl/vrijetijdscentrum , of op te halen bij VTC Voorweg. Houders van een ZoetermeerPas krijgen met cheque 11 een gratis jaarabonnement.

-advertenties-

-goede doel-