DilanaVrijdagavond 21 februari treedt rockzangeres Dilana Smith op in JJ Music House. Dilana, geboren in Johannesburg, ontdekte haar liefde voor de muziek al op zeer jonge leeftijd.

Om de thuissfeer te ontvluchten, zong ze in het schoolkoor en kerkkoor. Geïnspireerd door zangeressen als Janis Joplin en Tina Turner liet zij op haar zestiende school achter zich om haar droom achterna te gaan. In 2000 nam zij haar album Wonderfool op, met maar liefst 5 succesvolle singles. Haar talenten als songwriter en performer waren ontdekt. In Amerika werd ze bekend na haar optreden in het TV programma ‘Rock Star Supernova’ . The Hollywood Press roemde haar om haar krachtige zang en indrukwekkende podiumperformance.

In 2007, brak ze definitief door met gastoptredens bij Aerosmith en Beth Hart. Tijdens haar wereldtour trad Dialana in 2009 en 2010 op voor de troepen in Afghanistan en deed ze mee aan de Go Army Concert Series tour in August 2011. In Nederland, Zuid Afrika en Amerika trad zij onder andere op met Lynyrd Skynyrd en the Doobie Brothers. In 2013 zag haar nieuwste album Beautiful Monster het levenslicht.

Kom naar het JJ MusicHouse en geniet van het spetterende optreden van deze Lady of Rock.

Aanvang 20.00 uur, entree €14,50

Routebeschrijving JJ Music House: de Van der Hagenstraat uitrijden tot het einde, vervolgens het fietspad volgen. Na 200 mtr ligt JJ Music House aan de rechterkant (nr 34a). Parkeren kan op de grote parkeerplaats bij de sportvelden.

-advertenties-

-goede doel-