axxicom

Met ingang van 1 april 2014 worden WMO-activiteiten van WoonZorgcentra Haaglanden overgenomen door Axxicom Thuishulp. Vaste medewerkers krijgen een dienstverband bij Axxicom Thuishulp en de soms jarenlange band tussen cliënt en medewerker blijft behouden.

WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) is een verpleegzorginstelling in de regio Haaglanden met 14 locaties en een specialistische thuiszorgtak ‘Zorg in de Buurt’. De WMO-activiteiten hulp bij huishouden passen niet meer bij het specialistische zorgkarakter van WZH. Om die reden is een overnamepartner gezocht voor deze diensten. Axxicom Thuishulp biedt ondersteuning voor iedereen die zelfstandig wil blijven wonen maar daar huishoudelijke hulp bij nodig heeft. Axxicom Thuishulp biedt thuishulp aan in ruim 100 gemeenten in Nederland.

Axxicom Thuishulp en WoonZorgcentra Haaglanden zijn blij met de overname van de diensten. Simone Schraepler, algemeen directeur Axxicom Thuishulp: “Het dienstverleningspakket dat we overnemen van WZH past precies bij ons bedrijf, en wij breiden hiermee onze klantenbasis in Den Haag uit. Wij garanderen de cliënten eersteklas ondersteuning bij het huishouden”.

Evert de Glint, WZH-bestuurder: “Wij zijn goed in specialistische en multidisciplinaire ouderenzorg zowel in onze 14 woonzorgcentra als bij mensen thuis zodat ze langer thuis kunnen blijven wonen. Onze focus op deze specialistische zorgverlening heeft ons doen besluiten om de WMO-activiteiten hulp bij huishouden over te dragen. We zijn blij dat we dit met behoud van werkgelegenheid kunnen realiseren”.

Axxicom Thuishulp en WZH hebben gezamenlijk de continuïteit van de zorg en de werkgelegenheid van de medewerkers van WZH gewaarborgd. De 33 vaste medewerkers blijven hun vaste klanten bedienen, onder contract bij Axxicom Thuishulp, onder dezelfde contractuele afspraken.

De overname van de WMO-activiteiten vindt plaats onder voorbehoud van eventuele noodzakelijke meldingen bij toezichthouders.

 

-advertenties-

-goede doel-