Stadshart Zoetermeer appStadshart Zoetermeer lanceert haar nieuwste digitale medium: de Stadshart Zoetermeer app. De app fungeert als een online shopping guide en is ontwikkeld om de bezoekers ook tijdens een bezoek aan het Stadshart optimaal te kunnen informeren.

In de app vindt de bezoeker praktische informatie over openingstijden, services en bereikbaarheid. Uiteraard kan de bezoeker in de app ook meer informatie opzoeken over de winkels in het Stadshart en op basis van voorkeur voor specialiteiten en/of budget, kan de bezoeker een restaurant kiezen uit het complete horeca aanbod.

Nieuws, aanbiedingen en meer

Opent er een nieuwe winkel in Stadshart Zoetermeer, dan vindt de bezoeker in de app alvast een sfeerimpressie. Ook toont de app welke evenementen er in het Stadshart op de agenda staan. Om optimaal te kunnen profiteren van het aanbod, vindt de bezoeker in de app de actuele aanbiedingen van de Stadshart winkeliers.

Live navigeren

Met behulp van de interactieve plattegrond kan de bezoeker live navigeren naar de gewenste winkel of restaurant. Voor bezoekers die vergeten zijn in welke garage zij hun auto hebben geparkeerd beschikt de app over een handig geheugensteuntje.

Downloaden Wilt u tijdens uw bezoek aan Stadshart Zoetermeer gebruik maken van de online shopping guide? Download dan hier de Stadshart Zoetermeer app.

-advertenties-

-goede doel-