Zoetermeer-On-Stage-De eerste editie van het Beroepenfeest ‘Zoetermeer On Stage’ is donderdag 6 maart op een bijzondere locatie, namelijk het unieke (wild)watersportcomplex Dutch Water Dreams.

Op 17 oktober 2013 was in Ondernemershuis Ter Zake de kick off van Zoetermeer On Stage in aanwezigheid van onderwijswethouder Mariette van Leeuwen. Zij is tevens ambassadeur van Zoetermeer On Stage. Bij deze gelegenheid werden de aanwezigen geïnformeerd over de achtergronden van On Stage.

“Wij zijn ontzettend blij met deze bijzondere en feestelijk locatie”, aldus het On Stage Team. Ook Fred Zuiderwijk hoefde geen seconde na te denken en zei meteen JA op de vraag of hij het beroepenfeest op 6 maart wilt presenteren.

Het aantal aanmeldingen loopt gestaag op en dat moet ook want er zijn nog veel beroepsbeoefenaars nodig om 'onze' jongeren te helpen met goede en realistische beroepsbeelden: het verhaal van De Werkdag. En dat kunnen de jongeren alleen horen van de beroepsbeoefenaars die het vak zelf uitoefenen.

General Manager van Dutch Water Dreams, Gerard van der Kooi, zei erg blij te zijn met de komst van een mooi initiatief als On Stage en bood ter plekke aan om de afsluitende netwerkborrel op 6 maart na afloop van Zoetermeer On Stage voor zijn rekening te nemen.

Onderwijs On Stage bestaat sinds 2007. Al vierentwintig Beroepenfeesten werden gerealiseerd en ca. 24.000 leerlingen en 4.800 ondernemers deden mee. In 2014 wordt On Stage in negen regio's gerealiseerd en heeft een bereik van ca. 8.500 leerlingen en 2.000 professionals.

Kijk voor meer info op: www.zoetermeeronstage.nl

-advertenties-

-goede doel-