Zoetermeer 2

Studiekring biedt leerlingen tijdelijke extra ondersteuning, zodat ze daarna zelfstandig weer verder kunnen. Door de huiswerkbegeleiding het aanleren van praktische studievaardigheden halen leerlingen betere resultaten, krijgen de leerlingen meer zelfvertrouwen en gaan ze met meer plezier naar school.

In Zoetermeer zijn er verschillende locaties; de eerste vestiging, aan de Nimfkruidvaart is in februari 2004 geopend en daarom vieren zij deze maand hun 10-jarig jubileum!

Naast de Nimfkruidvaart is er ook een locatie op Parkdreef 56 eveneens in de wijk Seghwaert, daarnaast werkt Studiekring nauw samen met het Oranje Nassau College en het Picasso Lyceum.

Vanwege het lustrum organiseert de Studiekring extra activiteiten en kunnen leerlingen een middag gratis meelopen in de huiswerkbegeleiding.

 Zoetermeer 1  Zoetermeer

Meeloopmiddagen

Leerlingen van het voortgezet onderwijs in Zoetermeer kunnen op 17 of 18 februari geheel vrijblijvend een middag meedoen in de huiswerkbegeleiding. Samen met een begeleider wordt een planning gemaakt voor het huiswerk van die week. Vervolgens gaat de leerling aan de slag met zijn of haar huiswerk, kan daarover vragen stellen en wordt overhoord. Dit allemaal met limonade, thee en koekjes binnen handbereik, want het moet natuurlijk wel leuk blijven!

Met de gratis meeloopmiddagen wil Studiekring leerlingen op een vrijblijvende manier de kans bieden om erachter te komen of het voor hen zou kunnen werken. Opgeven kan via www.studiekring.nl/meeloopdag

Op 20 februari: Feestelijke inloopavond

Studiekring Zoetermeer opent op donderdag 20 februari van 19.00 uur tot 21.00 uur op Parkdreef 56 haar deuren voor alle contacten van de afgelopen 10 jaar. Alle leerlingen, ouders, betrokken docenten, mentoren en andere contacten zijn op deze avond van harte welkom om het 10-jarige jubileum van Studiekring Zoetermeer mee te vieren.

Vestigingsmanager Lisanne van Helten rekent op een weerzien met de talloze (oud)leerlingen, ouders en mentoren van de afgelopen jaren. Maar alle andere belangstellenden zijn ook van harte welkom. Lisanne wil deze feestelijke avond ook combineren met haar afscheid; eind februari zal zij Studiekring gaan verlaten. Ilse van Prooijen (de huidige vestigingsmanager van Studiekring Leiden SGL Socrates) zal de werkzaamheden van Lisanne gaan overnemen en ook zij zal aanwezig zijn op deze feestelijke inloopavond.

-advertenties-

-goede doel-