IMG-20140210-WA0001

Afgelopen zaterdag 8 februari hebben de vrijwilligers en de maatjes van Jong Perspectief genoten van een spelletjesmiddag in de brandweerkazerne van Pijnacker. Zij mochten een mooie ruimte van de Brandweer gebruiken voor deze gezamenlijke activiteit. De vrijwilligers van Jong Perspectief begeleiden een maatje, een jongere die wel wat steun kan gebruiken. Samen worden activiteiten ondernomen, even weg uit de sleur van alledag. Maar ook biedt de vrijwilliger een luisterend oor en biedt zijn maatje een nieuw perspectief.

Om 14.00 uur druppelde iedereen binnen bij de spelletjesmiddag en iedereen ging direct fanatiek aan de slag met allerlei gezelschapspelletjes. Spelletjes als Halli Galli, vier op een rij, twister, dammen, ezelen, pesten, mens erger je niet lagen allemaal klaar.

Uiteraard mocht een echte sjoelwedstrijd niet ontbreken en werd er fanatiek tegen elkaar gestreden. De sjoelkampioen werd Johnny. Ook werd er een felle strijd gevoerd om de titel dartkampioen, deze werd gewonnen door Nino. Zij wonnen hiermee heel toepasselijk een leuk gezelschapsspel!

Rond 17.00 uur gingen de buiken wat knorren. Ook daar was goed over nagedacht. Alle maatjes en vrijwilligers konden zelf pizzaatjes bakken in een speciale pizza oven.

Ook pannenkoeken werden zelf gebakken met een plaat op tafel, iedereen was dus zijn eigen kok!

De maatjes kunnen terug kijken op een gezellige en lekkere middag met alle maatjeskoppels.

Wilt u meer weten over dit leuke, maar vooral zinvolle vrijwilligerswerk? Dan kunt u onze website bezoeken: www.jongperspectief.nl . Jong Perspectief is namelijk altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om een jongere te begeleiden. Op 3 en 13 maart start er weer een basistraining in de ochtenduren.

-advertenties-

-goede doel-