pa-Park Palenstein4Door werkzaamheden is het kruispunt Du Meelaan en het Van Doornenplantsoen vanaf maandag 17 februari tijdelijk afgesloten voor auto’s. Dat geldt niet voor fietsers en voetgangers die het kruispunt wel kunnen gebruiken.

Het kruispunt wordt anders ingericht vanwege de aanleg van het park Palenstein. Hiermee ontstaan de definitieve doorgaande verbindingen van de fiets- en voetpaden en van de busbaan. De afsluiting duurt naar verwachting tot 1 april. De omleidingroute voor auto’s, tussen de galerijflat Du Meelaan en de Randstadrail, staat aangegeven met borden. Fietsers en voetgangers krijgen later in het project ook te maken met tijdelijke omleidingen. Deze worden dan duidelijk aangegeven.

Busreizigers van Arriva en RET gebruiken tijdens de werkzaamheden een andere bushalte waarbij zij rekening moeten houden met een langere reistijd. Meer informatie wordt aangegeven bij de bushaltes in de omgeving, op de websites van de busmaatschappijen en via www.reisplanner-9292.nl

Voor vragen of meldingen, wijkpost Centrum (Bijdorplaan 14), telefoon (079) 346 9001 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-