bigcaz2005-klZaterdag 15 februari kunt u bij 2B Home terecht voor een gezellig avondje terug in de tijd bij the Jukebox Live. Terug naar de jaren vijftig en zestig met de band ‘Big Caz & the 4 Bobs’ voor veel Zoetermeerders bekend van de Rock & Roll dag in de Dorpsstraat.

Waar de meeste bands in Nederland neigen naar de rockabilly stijl, blijft deze band gewoon bij de originele nummers van de bekende artiesten (entertainers) uit de 50's. Zo dicht mogelijk bij het origineel spelen dat blijft een feest van herkenning voor het grote publiek.

 

De Rock 'n Roll periode heeft een ware revolutie veroorzaakt in de wereld van de populaire muziek. Elvis combineerde countrymuziek, gospel en rhythm-and-blues tot totaal nieuwe muziekstijl. Chuck Berry vertelt prachtige verhalen met zijn songteksten verpakt in een geheel nieuwe manier van gitaarspelen. Bill Haley, Buddy Holly, Paul Anka, Eddie Cochran, Carl Perkins, Chubby Checker en vele andere artiesten uit die tijd hebben een schat aan heerlijke muziek nagelaten. Kortom, muziek die nu nog altijd, door jong en oud, wordt herkend en bij optredens uit volle borst wordt meegezongen, in een heerlijke nostalgische sfeer.

 

Een avondje ‘Big Caz’ is een feest van herkenning met juist die liedjes die je doen denken aan de jaren van vetkuiven en petticoats. Nummers uit the fifties waarbij je vanzelf begint te dansen. Of natuurlijk lekker romantisch samen schuifelen op nummers zoals One Night, Unchained Melody en Stand by Me.

 

Of je nu kunt dansen of niet, iedereen is van harte welkom op de Jukebox live feesten die staan voor een nostalgische trip naar de jaren ‘50, met knallende live bands, zwierende petticoats, mooi uitgedoste vrouwen en rockers en vooral tot de laatste centimeter gevulde dansvloeren.

Ga dus mee op een nostalgische trip naar de jaren ‘40, ‘50 en ‘60. Herbeleef een stukje geschiedenis en geniet een avond lang van deze unieke retrosfeer met old school swing in een mooi decor en knetterende rootsmuziek.

 

"Ook bezoekers die al op een andere Jukebox Live avond geweest zijn en zelf niet kunnen dansen, ervaren deze avonden als super gezellig: ze nemen een drankje en komen zeker nog wel een aantal keer. Vooral de goede bands, de ouderwets, ontspannen, ongedwongen gezellige sfeer maken deze avonden uniek"

 

Deze avond wordt gehouden op zaterdag 15 februari vanaf 20:00 uur in:

2B Home

aan de Dr. J.W. Paltelaan 103

2712 PT Zoetermeer

Voor kaarten en meer informatie de site: www.dancetothesixties.com  of 06-230 50 364 / 06-313 53 103

-advertenties-

-goede doel-