20131001-PA014910-bewerkt

foto van het jaar, Fotograaf Margreet Bakker

 

De clubleden van de Fotogroep Zoetermeer exposeren met ingang van  3 februari 2014 in grand café ´EL PATIO´ van het Dienstencentrum aan de Gondelkade 33 te Zoetermeer. De expositie toont een overzicht van de ingeleverde werken van de clubleden voor de foto van het jaar verkiezing.

Elk jaar organiseert de Fotogroep Zoetermeer een foto van het jaar verkiezing, waarbij de leden hun beste foto van het afgelopen jaar insturen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt door de leden en hun aanhang de beste foto verkozen.

Dit jaar waren er 22 inzenders die foto’s van hoge kwaliteit hebben aangeleverd.

Het portret gemaakt Margreet Bakker is met ruime voorsprong gekozen tot foto van het jaar.

Binnen de Fotogroep Zoetermeer zijn diverse werkgroepen actief die op gezette tijden gezamenlijk op pad gaan om te fotograferen binnen het onderwerp van de werkgroep. Dit zijn naast de werkgroep Portret, ook de werkgroepen Landschap en Natuur,  Architectuur en Avondfotografie.

De expositie is te zien in het Atrium van de Gondelkade 33 te Zoetermeer, van 3 februari 2014 t/m 31 maart 2014. Openingstijden: maandag-vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur. Zaterdag, zondag en feestdagen van 11.00 tot 19.00 uur

-advertenties-

-goede doel-