WP 000350

Vorige week vond er in de recreatiezaal aan de Petuniatuin 7a een unieke nieuwjaarsreceptie plaats. 40 senioren uit het ouderencomplex in Seghwaert en 15 kinderen van Kern Kinderopvang Het Zwanennest hebben daar samen liedjes gezongen. Wethouder Klaasjan de Jong en wijkmanager Peter Collignon waren ook aanwezig. Ook zij zongen mee.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden de senioren met koffie, thee en wafels ontvangen. Tussen het zingen door deelden de kinderen zelfgemaakte hapjes uit.

 

Petuniatuin nieuwjaarsreceptie MOOI Kern Palet foto Nathalie de HaanVervolg

Woensdag 12 februari staat de volgende zangactiviteit gepland om 14.00 uur in de recreatiezaal aan de Petuniatuin 7a. Deze receptie kwam voort uit een gezamenlijke zang-activiteit tussen ouderen van de Petuniatuin en kinderen van Kern Kinderopvang locatie het Zwanennest.

 

Samenwerking in de wijk

De zang-activiteit werd enkele maanden geleden gestart door Brede School Zoetermeer (MOOI) naar de doelstelling om verbindingen aan te brengen tussen verschillende doelgroepen in de wijk.

De nieuwjaarsreceptie is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Palet Welzijn, Kern Kinderopvang, Brede School Zoetermeer en Stichting MOOI.

 

-advertenties-

-goede doel-