Poster foto GS

Liefhebbers van cynische humor en van hilarische slapstick moeten in het weekend van 15 en 16 februari naar het Kwadrant Theater in Zoetermeer. Daar speelt een topcast van 9 acteurs het stuk ‘Grote Schoonmaak’, door de makers omschreven als een ‘vreselijke komedie’.

Een begrafenis hoort een serieuze aangelegenheid te zijn, maar in ‘Grote Schoonmaak’  gaan de dingen net niet zoals u gewend bent. Terwijl de gasten zich verzamelen rond de kist om afscheid te nemen van Moeder, blijkt zij helemaal niet in de kist te liggen. Sterker nog, ze heeft zich vermomd onder de aanwezigen begeven om het geld van de levensverzekering weg te kunnen grissen uit de klauwen van haar in-gemene dochter Sofie. En tussendoor is ze wel benieuwd wat alle nabestaanden eigenlijk over haar te vertellen hebben. Hopelijk gooit buurman Jaap geen roet in het eten nu hij op zoek is naar een nieuwe liefde!

De vreselijke komedie ‘Grote Schoonmaak’ is een avond lachen in de stijl van Engelse komedies als The Young Ones, Blackadder en Monty Python. Politiek incorrecte grappen, verwarrende intriges en waanzinnige slapstick wisselen elkaar af in deze voorstelling die niet geschikt is voor personen onder de 12 jaar. In de hoofdrol ziet u acteur en mimespeler Jeroen Verheij, bekend van onder meer de Kokende Koks, de Sing-A-Song Show en rollen in Oliver! en De Bokkerijders.

‘Grote Schoonmaak’ is te zien op zaterdag 15 en zondag 16 februari a.s. om 20.00 uur in het Kwadrant Theater Zoetermeer. De kaarten kosten € 10,- en zijn te reserveren via www.storytellers.nl/tickets

Foto: Redline Fotografie

-advertenties-

-goede doel-