20130219 081844

2013-02-22 16.55.50Joop en Hennie de Vries openden vrijdag hun derde Fietsplus winkel in de wijk Buytenwegh. Joop en Hennie zijn ondernemers in hart en nieren. Zij zijn al meer dan 26 jaar zelfstandig ondernemer en zaten jarenlang in de supermarkt branche. Vijf jaar geleden begon het te kriebelen bij Joop. Tot aan zijn pensioen bij de supermarkt blijven of toch die oude jongens droom realiseren? Als kleine jongen al was hij gek op fietsen en hij heeft menig uurtje doorgebracht op de racefiets of ATB. Joop koos voor zijn droom en startte zijn eigen fietsenwinkel in Rokkeveen.  Rokkeveen werd al gauw gevolgd door een servicepunt in Oosterheem en nu vijf jaar later zijn er al drie winkels, Rokkeveen, Oosterheem en Buytenwegh.

De winkel in Buytenwegh kwam op een goed moment. Er zijn weinig mogelijkheden in de wijk om fietsen te kopen of te laten repareren. Het pand dat vrij kwam heeft een prima ligging in Winkelcentrum Buytenwegh en Fietsplus was op zoek naar uitbreiding in Zoetermeer. Hennie de Vries zal de leiding op zich nemen in de nieuwe winkel. Hennie: "Door gezondheidsredenen kon ik niet vol meewerken toen de winkel in Rokkeveen startte. Ik heb er heel veel zin in om hier in Buytenwegh van het begin af aan de winkel te helpen opbouwen! Ik hoop dat de Zoetermeerders ons hier ook snel zullen vinden. Het belangrijkste in onze winkel? Service staat hier hoog in het vaandel want een tevreden klant is goud waard!"

Bij Fietsplus de Vries kunt u terecht voor alle soorten fietsen: electrische fietsen, stadsfietsen, hybride fietsen of kinderfietsen. Speciale openingsactie: tot zaterdag 3 maart krijgt elke klant 15% korting bij aankoop van een fiets.

U vindt Fietsplus de Vries in Winkelcentrum Buytenwegh, Teldersrode 9 (achter de Jumbo).

20130219 081656

 

-advertenties-

-goede doel-