speelmeerSpeelmeer staat in de voorjaarsvakantie in het teken van ‘Met Speelmeer blijf je lachen’. Kinderen krijgen donderdag 28 februari een lach op hun gezicht als ze meedoen met het brede aanbod van creatieve-, sportieve- en spelactiviteiten in sportcentrum De Veur.

Op het programma staan verschillende activiteiten waar kinderen tussen de 4 en 12 jaar blij van worden. Van een lach op hun gezicht krijgen, tijdens de estafette was ophangen en de grote broekenrace, tot het meedoen met de moppentap wedstrijd van Speelmeer4kidzzz, zwemmen in het zwembad, springen op Jungle Run en de Clown Slide luchtkussens.

2Quest Entertainment is aanwezig met Fun Group gaming. Dat is met 12 kinderen tegelijkertijd een computerspel spelen. Voor muziekliefhebbers is de Rockadamy aanwezig voor de workshops dj en een muziekinstrument leren spelen.

Kortom, alles in het teken van ‘Met Speelmeer blijf je lachen’. De middag wordt afgesloten met de Fred Pet funny kidzzz disco! Het Speelmeerteam heet alle kinderen van 10.00 tot 16.00 uur, welkom in Sportcentrum De Veur aan Prismalaan 40. De entree is € 3,00 per kind.

Kinderen met een ZoetermeerPas (kunnen laten zien) doen gratis mee. Aanmelden is niet nodig. Aangeraden wordt om kostbaarheden, zoals mobiele telefoons, thuis te laten en de portemonnee af te geven bij de ‘inbewaargeving’. Kinderen kunnen zelf eten en drinken meenemen. Alle informatie staat op www.speelmeer.nl

-advertenties-

-goede doel-