Workshopstadsmuseum2In de voorjaarsvakantie kunnen kinderen van 6-12 jaar in het Stadsmuseum Zoetermeer aan de workshop ‘Mijn Marus in 3D’ deelnemen. De workshop  wordt georganiseerd bij de tentoonstelling ‘3-DIMENSIONAAL’. In het museum maken de kinderen kennis met het werk van kunstenaar Marus van der Made. Via een spel ontdekken ze welke vormen te herkennen zijn in de kunstwerken. Ook komen ze meer te weten over kleuren, licht en schaduw. 


Maar zit er nog iets achter? Kunnen we iets bedenken bij de vormen en kleuren? Wat betekenen ze en waarom is hiervoor gekozen? Waar doet het jou aandenken?
Aan de hand van materialen maken de kinderen hun eigen 3-dimensionale kunstwerk met ieder hun eigen verhaal erbij. De kinderen gaan zelf creatief aan de slag in de workshop waarbij ieder kind zijn eigen 3D kunstwerk meeneemt naar huis.
De workshop is op woensdag 27 februari van 13.00 tot 14.30 uur. Deelname kost € 4,00 incl. materiaal, iets te drinken en wat lekkers. Er kunnen per workshop maximaal 15 kinderen deelnemen, dus schrijf snel in. Inschrijven kan aan de ontvangstbalie van het museum of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam en de datum van de workshop of via tel. 079-3164735.

-advertenties-

-goede doel-