Het voorjaar zit in de lucht en dus tijd om alle kleine klusjes in huis weer eens na te lopen. Speciaal voor mensen met een kleine beurs heeft de Stichting Vrijwilligerscentrale Zoetermeer (SVCZ) een Klussendienst. Het gaat dan om kleine klusjes in en om het huis. Er zijn ook speciale tuinklussers.

gereedschapKlusjes als lampen, gordijnrails, douchegordijn ophangen en leertjes in kranen vervangen of tuinklussen als snoeien, grasmaaien, onkruid en onkruid weghalen zijn voorbeelden van klussen die De Klussendienst voor u kunnen opknappen.

De Klussendienst van SVCZ biedt nu ook hulp bij huis- tuin en keuken computergebruik- en onderhoud. Vrijwilligers met veel ervaring op dit gebied kunnen u hierover advies en tips geven.

De Klussendienst rekent voor het leveren van diensten € 2,50 per halfuur met een maximum duur van de klus van 2 uur. Als u klussen heeft, belt u naar telefoonnummer 079 3318736 om u aan te melden en de vrijwilliger belt u binnen 14 dagen op om een afspraak te maken om de klus bij u thuis te klaren.

-advertenties-

-goede doel-