oranjestichtingKoninginnedag 2013, voorlopig de laatste viering op 30 april, zal gewoon doorgaan in Zoetermeer. De afgelopen week is er veel overleg geweest binnen de Oranje Stichting en met andere verenigingen in het land. Er gingen geluiden op dat de viering verplaatst zou worden naar de 27e april, of dat de activiteiten versoberd zouden worden, maar dit is in Zoetermeer zeker niet het geval.

In goed overleg met de gemeente Zoetermeer heeft de Oranjestichting Zoetermeer besloten de Vrijmarkt op 30 april door te laten gaan. Ook alle andere programma-onderdelen van deze feestelijke dag zullen plaatsvinden. Wellicht zullen aanvangstijden van enkele activiteiten veranderen afhankelijk van het tijdschema van de inhuldiging van de Koning in Amsterdam. Het definitieve tijdschema zal tijdig worden bekendgemaakt.

In ieder geval zal de aubade om 9.15 uur plaatsvinden. Deze is iets vervroegd zodat iedereen op tijd weer thuis kan zijn om naar de t.v. te kijken. Voorzitter Wim Kokx verwacht niet dat Zoetermeerders massaal de hele dag voor de beeldbuis zullen blijven zitten. Daarvoor zijn er teveel leuke aktiviteiten in onze stad. Er wordt bekeken of er een groot scherm kan komen, zodat iedereen op de hoogte kan blijven van de plechtigheden. Nader bericht hierover zal nog volgen.

Zoetermeer actief zal, net als vorig jaar, een Koninginnedag special brengen met alles wat u moet weten over hét feest van het jaar.

 2012 0430064

De Aubade 2012

Zie: Koninginnedag speical 2012 

Lees ook: Oranje stichting tevreden

-advertenties-

-goede doel-