JJmusichouseJJ Musichouse biedt een podium aan zeer diverse bands en artiesten. Deze week kunt u genieten van tributeband Infloyd en de Blues night op zaterdagavond.

Infloyd - Tributeband

De tributeband Infloyd houdt van Pink Floyd in zijn mooiste en puurste vorm, en dat is live! Infloyd weet de kenmerkende sound&feel van Pink Floyd huiveringwekkend dicht te benaderen. Volgens de vakjury van de bandcompetitie The Clash of the Cover Bands behoorde de tributeband al in hun debuutjaar 2012 tot de beste van de Benelux.
Infloyd gaat terug naar de basis. Composities blijven overeind maar krijgen wel het handschrift van Infloyd. Soms is dat meer ingetogen of kleiner, maar graag speelt de groep ook ruimer buiten de lijntjes van geproduceerde studioversies en zet op gepaste momenten een indrukwekkend rockende wall-of-sound neer! De jongens kennen het verschil tussen muziek uitvoeren en muziek spélen, en kiezen met volle overgave voor het laatste. Het optreden van Infloyd in JJ Music House is de eerste uit een beperkt aantal clubshows waarbij de albums Dark Side of the Moon en Wish You Were Here in zijn geheel zullen worden gespeeld.

Blues Nightblues-bones

Tijdens de Blues night zullen 2 bands hun opwachting maken, elk met een heel eigen sound.

The Bluesbones is een fantastische nieuwe bluesband met zanger Nico De Cock en gitarist Andy Aerts (ex The BluesConspiracy) en Bassist Ronald Burssens en Dominique Christens ( ex Cora Lee&No Trouble ) en de 18 jaar oude talentvolle gitarist Stef Paglia (die al heeft mogen samenspelen met Eric Steckel,Roberto Morbioli en Danny Bryant). Zij zijn met een razend tempo de Belgische en Nederlandse blues-scene aan het veroveren.

Ze zijn onlangs op de Belgische Blues Challenge 2012 door het publiek verkozen als Publics favourite.

Lekkere eigentijdse en gevarieerde blues met funky invloeden, dat is waar deze 7-koppige Zoetermeerse bluesformatie Kindablue voor staat! Maar ook de traditionele  blues behoort tot hun repertoire. Grote inspiratiebron voor deze formatie zijn nummers van o.a. Etta James en Suzan Tedeschi waar zij dan weer hun eigen versie van maken. De ingrediënten hiervoor zijn gevoelige en vette gitaarpartijen, een gepassioneerde bluesharp, heerlijk toetsenwerk uit de traditionele Hammond uiteraard, een strakke ritmesectie en een "full power frontlady" die het nodige “bluezzie” stemgeluid in haar mars heeft. In 2007 werd KINDABLUE opgericht en inmiddels zijn ze een begrip in de regio, zoals hun optredens op Zoetermeer blues. Nu wederom een swingende thuiswedstrijd in het JJ Music house.

 

Vrijdag - 22-02-2013 - TRIBUTE BAND

INFLOYD

Zaal open: 21.00 h
Aanvang: 21.30 h
Entree: 5,-

Zaterdag - 23-02-2013 - BLUES

BLUES NIGHT

Zaal open: 20.30 h
Aanvang: 21.00 h
Entree: 7.50,-

-advertenties-

-goede doel-