IMG 4462 resized

De omgeving van de Petuniatuin werd afgezet na de steekpartij. Foto: Martin van Oostveen, www.112haaglanden.info

 

Aan de Petuniatuin in Seghwaert is maandagavond 18 februari een man neergestoken. Het incident vond plaats in de buurt van de Randstadrail Segwaert.

De politie zoekt getuigen die de daders hebben zien wegrennen in de richting van de Slootdreef. Heeft u info dan kunt u bellen met 0900-8844

 

Een tweede incident vond plaats op de Meervalsloot. Daar hielden agenten maandavond 18 februari een 17-jarige jongen aan, die ervan wordt verdacht kort daarvoor bij een ruzie een andere 17-jarige jongen te hebben gestoken. Die raakte daarbij gewond aan zijn vinger.

De twee jongens kenden elkaar. Ze ontmoetten elkaar die avond; de latere verdachte was in het gezelschap van een vriend, de jongen die later gestoken werd was samen met zijn broertje. Vermoedelijk hadden de jongens al eerder onenigheid gehad. Maandagavond ontstond er wederom ruzie, die uiteindelijk op de Akkerdreef uitmondde in een vechtpartij. De 17-jarige jongen werd hierbij gestoken, zijn broertje raakte bij de vechtpartij gewond aan zijn neus. Agenten stelden direct in de omgeving een onderzoek in en hielden de 17-jarige Zoetermeerder aan. Zijn vriend wist op dat moment te ontkomen; de recherche doet onderzoek naar zijn identiteit.

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die op de Akkerdreef/de Aardappelakker de vechtpartij hebben gezien. Neemt u in dat geval contact op met de recherche van Bureau Zoetermeer op telefoonnummer 0900-8844.

 

-advertenties-

-goede doel-