ronald-de-jong-achterorgelWoensdag 20 februari zal  het wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude Kerk (Dorpstraat) worden verzorgd door Carla Bos (harp) en Desiree Vergers (dwarsfluit). Dit duo wat altijd optreedt onder de naam Duo Panarpa is inmiddels een bekende verschijning in Zoetermeer. Hun virtuoze spel is het beluisteren (en bekijken ) zeker waard. U bent welkom voor dit concert tussen 12.45 en 13.15 uur.

De maandelijkse serie orgelconcerten zal dit jaar niet meer s’ avonds worden gehouden, maar op de zaterdag middag. Ook nieuw is dat de concerten voortaan gratis toegankelijk zullen zijn , maar wel met een collecte bij de uitgang.

Het concert van aanstaande zaterdag, 23 februari, wordt verzorgd organist Ronald de Jong op het monumentale Lohman-orgel van de Oude kerk in Zoetermeer. Ronald de Jong, die als vaste organist is verbonden aan de Oude kerk, zal tijdens dit concert werken spelen van o.a. J.S Bach, C.Franck (choral no 1), A Ritter (sonate no 2 ), en van hem zelf.

De aanvangstijd is 15.00 uur, het concert zal ongeveer een uur duren .

De organisatie van de orgelconcerten, inloopconcerten  en de wekelijkse lunchpauzeconcerten is in handen van de  Stichting Concerten Oude Kerk Zoetermeer . www.concertenzoetermeer.nl

-advertenties-

-goede doel-